2019-10-28 07:31:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Most megszabadulhat régóta cipelt lelki terhétől

Napi horoszkóp október 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Skorpió jegyében ma kialakuló Újhold szembenáll az Uránusszal, ez az újrakezdési lehetőség az ön nyolcadik sorsterületét érinti. Elindíthat egy pénzügyi tervet, vagy hitelt vehet fel. Összpontosítson célkitűzéseire.
 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Skorpió-újhold a párkapcsolati életterületén jelentkezik, közben egy oppozíciót alkot az Uránusszal az első sorsterületén. Szerelem kontra függetlenség – ezt jelenti ez a bolygóállás. Egy új szerelem is felbukkanhat az életében, a sors keveri most az ön kártyáit.
 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön hatodik életterületén áthaladó Skorpió-újhold arra készteti, hogy új munka után nézzen, úgy érzi, talán máshol jobb körülmények között dolgozhatna és lehet, hogy a munkatársak is jobb légkört teremtenének. Nézzen körül, akadhatnak jobb lehetőségei is.
 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Skorpió-újhold az ön szerelmi életterületén halad át, ha nincs partnere, akkor megajándékozhatják az égiek egy új szerelemmel. Ha párkapcsolatban él, most átírhatják a szabályokat és új alapokra helyezheti kapcsolatukat. Ha ön kisbabát szeretne, ez a bolygóállás a fogantatás lehetőségét is kínálja.
 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Munkahelyén vagy otthonában új lehetőségek tárulhatnak fel ön előtt. Kinevezhetik, vagy akár el is költözhet, a változások jó irányba mutatnak.
 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Munkahelyén vagy otthonában új lehetőségek tárulhatnak fel ön előtt. Kinevezhetik, vagy akár el is költözhet, a változások jó irányba mutatnak.
 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ezen a napon a pénzügyi helyzete kerülhet a középpontba, annak újjászervezése, új költségvetés bevezetése, egyéb reális pénzügyi célok kitűzése van napirendi ponton. Esetleg új embereket is beszervezhet üzleti célból, például egy cég alapításán keresztül.
 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az Újhold az ön jegyében, azaz az első sorsterületén halad át miközben az Uránusszal szembenállást alkot. Ez egy nagyon erőteljes pozíció, mindent átalakíthat most ön körül. Ön megváltoztathatja a külsejét, az öltözködési stílusát, de az is lehet, hogy egy új személlyel szeretne közös életet kezdeni.
 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szerencsés lenne, ha egy kicsit félre tudna vonulni, hogy elgondolkodhasson a jövőbeni tervein. Most megszabadulhat régóta cipelt lelki terhétől, majd megkönnyebbülten várja a holnapot.
 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma önnek lehetősége nyílik összehozni egy üzletet, vagy részt venni egy rendezvényen, ahol sok hasznos ismeretséget köthet. A másokkal való kapcsolatteremtés középpontjában a szakmai érdekeltsége áll.
 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az Újhold a Skorpió jegyében az ön karrier sorsterületén halad át, jó időszak üzleti terjeszkedésre, most óriási önfegyelme van és képes a feladataira, kitűzött céljaira koncentrálni.
 


Halak: II. 19. - III. 20.

Az Újhold nyugtalanságot okoz a rutinfeladatok elvégzésében, sokkal inkább szelleme kitágítása, a tanulás, elmélyülés van fókuszban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: